OVER ONS

UITGAVEN

FAQ

CONTACT

Twinkle CHALLENGE

SHOP

LOGIN


Het Klossie - Dé Glossy voor Quiltsters

Artikelen^

Klik voor vergroting
klik voor vergroting
Naam:

3 Harten

Omschrijving:

Deel 3 heeft als thema Harten. Er staan bijzondere interviews in met oa Karen van de Ven over haar activiteiten, met Annet Jansen over een heel speciale quilt, een interview met Quiltclub de ‘Talking Bees’,  een column van Petra en Evy van het Quilterspalet en maken we kennis met quiltwinkel van Tamara en Frank, "de Sampler" uit Haarlem.

Monique van Quiltshop Leur heeft speciaal voor dit deel "hartverwarmende" patroontjes ter beschikking gesteld, er staat een lief borduurpatroontje in met 4 harten, een patroon van een jellyrolquilt en de werkwijze van twee fourpatchquiltjes met elk een heel verschillende uitstraling. Voor de applicatieliefhebbers is er een deel beschreven van het nieuwe patroon "Huisje Boompje Beestje", dat als klein quiltje kan worden gemaakt. Maak je liever de grote quilt? Dit nieuwe patroon is bij de specials te koop.

Iedereen die het Klossie deel 3 koopt ontvangt er een gratis miniatuur klosje bij wat je bij voorbeeld aan je schaar kunt hangen. Zo herken je altijd je eigen schaartje!

Prijs incl. btw: € 9,95
Laatst aangepast: 01 januari 2019 13:33:19