OVER ONS

UITGAVEN

FAQ

CONTACT

Twinkle CHALLENGE

SHOP

LOGIN


Het Klossie - Dé Glossy voor Quiltsters

THE LILY CHALLENGE^

Heb jij ook zoveel restjes stof liggen die heel graag gebruikt willen worden? Waarschijnlijk elke quiltster wel, maar daar komt nu verandering in. Het Klossie heeft hiervoor een leuk maar ook vooral praktisch project: 'The Lily Challenge'. We hebben een patroon van een basisblok voor je gemaakt waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Het is een basis blokje met veel mogelijkheden en geloof ons, het is enorm verslavend! Je kunt de komende maanden wanneer je eventjes tijd hebt tussendoor blokken gaan patchen. Over een paar maanden staat het hele patroon in 'Klossie 6 - Restjes'! Deze komt uit in de zomer van 2018. Het hele patroon is natuurlijk een verrassing, maar we kunnen je al vertellen dat het prachtig gaat worden.

Wij hebben voor de blokjes ecru-beige achtergrond stofjes gekozen en Lily's gemaakt van rood/roze stofjes. Later komen daar nog groene stofjes bij. Laat er vooral je fantasie op los en kijk wat er in je restjes mand ligt. De quilt is het leukst met zo veel mogelijk verschillende stofjes. Als je nog wat mist of gewoon je assortiment stofjes uit wilt breiden, kun je hieronder nog stofjes bestellen.

Download hier de gratis PDF met het basisblok. of vindt het in de Facebookgroep 'The Lily Challenge'. Heel veel plezier met het maken van de blokjes en blijf op de hoogte op facebook en instagram.

Succes en veel plezier!

het Klossie team