OVER ONS

UITGAVEN

FAQ

CONTACT

Twinkle CHALLENGE

SHOP

LOGIN


Het Klossie - Dé Glossy voor Quiltsters

Voorwaarden^

Bestellen
Bestellen kan via de website. Je krijgt via de e-mail een ontvangstbevestiging van ons, waar de bestelling op staat en op welke manier betaald is. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. Als Het Klossie mogelijk niet meer op voorraad is of wanneer er andere problemen zijn wordt er contact met je opgenomen.

Verzendkosten
Voor verzendkosten binnen Nederland met brievenbuspost rekenen wij ongeacht het gewicht €2,95 tenzij op de site anders is aangegeven. Voor verzendkosten binnen Europa worden de posttarieven voor pakketpost van PostNL aangehouden, dit is €9,- zonder track-en-trace code.

Aansprakelijkheid
De bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Het Klossie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade e.d. door toedoen van PostNL of derden. Wil je de bestelling verzekerd verzenden, geef dit dan aan bij de bestelling, verzendkosten vallen hierdoor hoger uit, voor tarieven zie http://www.postnl.nl/ post.nl.

Betalingsvoorwaarden
Alle bedragen zijn inclusief BTW, op het overzicht van de bestelling staan apart de verzendkosten vermeld. Je betaalt de bestelling vooraf, door het bedrag over te maken via bijvoorbeeld Ideal.

Geschillen
Op de algemene voorwaarden is het Europese recht van toepassing.

Levertijd
Je kunt er van uitgaan dat je binnen drie werkdagen na de betaling de bestelling ontvangt. Lukt dit niet, dan nemen wij contact met je op.

Retourzending
Mocht je een artikel willen ruilen of retourneren, dan kan dat. Je hebt het recht om een artikel binnen 7 werkdagen na de feitelijke levering, na overleg met ons terug te sturen. Het artikel moet ongeschonden zijn en de retourzending dient in dezelfde verpakking plaats te vinden als waarin deze geleverd is. Retourzending van een product is alleen mogelijk na overleg met Het Klossie. Zonder voorafgaand akkoord, worden geen producten teruggenomen, neem dus via e-mail contact met ons op.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd. Het betaalde bedrag zal, dit verminderd met de verzendkosten, binnen 14 dagen na feitelijke ontvangst van de retourzending terug worden gestort op de rekening van de koper. Na de periode van 7 dagen kan de aankoop niet meer worden geruild of teruggestuurd.